logo
Stilisto ir dizainerio paslaugos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose ir kituose miestuose apima stiliaus konsultaciją, garderobo reviziją, asmeninį apsipirkimą, aprangos kapsulės atnaujinimą, drabužio sukūrimo ir pasiuvimo paslaugas, kurių prireikia kuriant išvaizdą.
banner
+370 648 94299 info@natalijastun.com

Ryškiausios 2014 metų pavasario – vasaros mados tendencijos

Ryškiausios 2014 metų pavasario – vasaros mados tendencijos:

Praeitų metų rudenį, ant Milano, Londono, Paryžiaus, Niujorko mados podiumų pristatytose 2014 metų pavasario vasaros kolekcijose, išryškėjo 36 tendencijos. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad šios tendencijos nelabai pritaikomos kasdieniame gyvenime, bet mano nuomone, jos puikiai pritaps kasdieninėje moterų aprangoje. Jau neužilgo pamatysite, kaip šiam sezonui, kol kas dar daugeliui vartotojų neįprastai atrodantys, pasaulinės mados diktatorių sukurti ir pademonstruoti raštai, spalvos, spalviniai deriniai, faktūrų žaismas, atsiras masinio vartojimo aprangos tinklų pavasario – vasaros kolekcijose.

49 paltai

Su gėlių motyvais RED Valentino paltas; vilnonis su auksinėmis sagomis PAUL & JOE paltas; languotas Zara paltas; Somerset by Alice Temperley paltas; iš vilnos ir kašmyro Bottega Veneta paltas; Tory Burch Josephine paltas; su didele apykakle OASIS paltas; iš lapės kailio Saint Laurent kailiniai; su geometriniu raštu Nina Ricci paltas; su žirniukais Miu Miu paltas; vieno dydžio CHLOE paltas; iš dirbtinio kailio Untold Short kailiniai; Tory Burch Sylvia puspaltis.