logo
Stilisto ir dizainerio paslaugos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose ir kituose miestuose apima stiliaus konsultaciją, garderobo reviziją, asmeninį apsipirkimą, aprangos kapsulės atnaujinimą, drabužio sukūrimo ir pasiuvimo paslaugas, kurių prireikia kuriant išvaizdą.
banner
+370 648 94299 info@natalijastun.com

2016 metų madingos spalvos

2016 metų madingos spalvos išsiskiria savo gaivumu, dinamiškumu ir pozityvumu. Rinkitės savo mėgstamiausią, tinkamą spalvą ir derinkite ją madingai.

Rožinio kvarco atspalviai. Dizaineris Karlas Lagerfeldas yra sakęs: „Jūs galite gyvenimą matyti per rožinius akinius, tačiau nedėvėkite šios spalvos drabužių!“ Šiandien tokia mintis, kaip ir rožinės spalvos atsisakymas, būtų nemadinga. Traukite, erzinkite, jaudinkite visus rožiniu įvaizdžiu ir nepamirškite blaiviai ir pasitelkdami humorą žiūrėti į gyvenimą.

madinga_rozine

Persiko spalva. Švelnūs oranžiniai atspalviai ypač populiarūs pavasario kolekcijose. Dūminės rožės ir kramtomosios gumos atspalvius keičia šiltas gelsvas atspalvis, kuris puikiai tinka romantiniam įvaizdžiui kurti.

madinga_persiko_spalva

Dangaus žydra. Lengva, švelni, gaivinanti ir daug kam tinkanti spalva. Rausvai žydras atspalvis puikiai tinka drabužiams iš lengvų šifoninių audinių. Šios spalvos palaidinės, sijonai, suknelės atrodo elegantiškai ir romantiškai.

madingos_spalvos_2016

 

Skaisti mėlyna ir turkio spalvos. Sodrios, bet kartu lengvos, nerūpestingos, raminančios vandens spalvos. Visi šios spalvos drabužiai teikia pozityvumo ir geros nuotaikos. Pirmiausia tokios spalvos tinka atostogų drabužiams (maudymosi kostiumėliams, šortams, sijonams, palaidinėms be rankovių).

madingos_pavasariskos_spalvos

Vėdrynų spalva. Saulėta, švelni spalva, kelianti malonios, šiltos pavasariškos dienos asociacijų. Šią ryškią spalvą dizaineriai rekomenduoja derinti su melsvais ir pilkais atspalviais.

vedryno_spalva

Pilkšvai alyvinė. Rami, elegantiška, lakoniška, neįkyri spalva, sukurianti įvairius efektus, naudojama blizgančioms lygioms ir matinėms faktūrinėms medžiagoms. Matinis faktūrinis pilkas audinys sukuria atsipalaidavimo efektą. Jis puikiai tinka baziniam garderobui formuoti. Blizgi faktūra geriausiai tinka vakaro drabužiams.

madingos_2016_metu_spalvos

Raudona. Ugninga, energinga, švari raudona spalva simbolizuoja aktyvumą ir jėgą, gyvenimo džiaugsmą. Atrodyti ryškiai, tačiau skoningai paprasta. Tam pakanka savo įvaizdį papildyti vienu ar keliais raudonos spalvos akcentais.

madingos 2016 vasaros spalvos

Kavos spalva. Komfortiška, natūrali, rami spalva puikiai tinka baziniams drabužiams: paltui, kelnėms, kašmyriniam megztiniui. Rekomenduojama ją derinti su madingomis rožinio kvarco, dangaus žydra, pilkšvai alyvine spalvomis.

madingos_pavasario_spalvos_kavos

Ryški žalia. Gamtiška, raminanti žalia spalva suteikia žvalumo ir padeda sutelkti dėmesį. Tai – harmonijos, taikos spalva. Ji sukelia pasitikėjimo savimi, įkvepia idėjų. Derinti šią šviežios žolės spalvą galima vasariškai – su dangaus, vandens ir saulės spalvomis.

madinga_zalia_spalva

Autorė: asmeninė stilistė Natalija Stunžėnienė

Stilisto paslaugos siekiančioms rezultato

Natalija Stunžėnienė

yra šio blog’o (tinklaraščio) kūrėja, profesionali moterų aprangos stilistė, moteriškų drabužių modeliavimo ekspertė, drabužių konstravimo praktikė, sukūrusi savo unikalią konstravimo metodiką, tobulai įvaldžiusi kokybiško drabužių siuvimo ir taisymo procesus.

Komentarų nėra
Palikti komentarą: